انجام دادن هر کاری، شرایط خاص خود را می طلبد و زمانی می توان بهترین نتیجه را کسب نماییم که مطابق با اصول و استاندارد های وضع شده در آن حوزه پیش برویم. در خصوص عملیات مرتبط با لوله کشی برق ساختمان نیز قواعدی وجود دارد که افراد فعال در این حوزه و برقکاران باید نسبت به ان توجه کافی داشته باشند تا علاوه بر حفظ امنیت، صرفه جویی در زمان و هزینه ها در نهایت کار بی نقصی را تحویل کارفرما دهند. در این مقاله گروه تولیدی آیدین پلاستیک به برخی از مهم ترین اصول و شیوه های نصب لوله برق اشاره کرده است که امیدواریم به جهت ارائه ی اطلاعات برایتان مفید واقع شود.
چگونه سیستم مناسب برای لوله کشی برق انتخاب می شود؟
اولین و مهم ترین نکته برای انتخاب سیستم مناسب این است که به شرایط محیط توجه داشته باشید. این که چنین کاری در چه محیطی صورت خواهد پذیرفت و شرایط دمایی و رطوبت چگونه است در این انتخاب نقش اساسی دارد. برخی فضا ها از شرایط عادی برخوردارند؛ یعنی این که دما و میزان رطوبت معمولی است و معمولا نصب لوله برق در محیط هایی مانند منازل مسکونی، ساختمان های تجاری و اداری که در مناطق خشک قرار دارند با چالش زیادی روبه رو نخواهد بود، اما در محیط های مرطوب که از اب و هوای خشک برخوردار نیستند، شرایط تا حد زیادی متفاوت می گردد. برای مثال در فضاهایی مثل سرد خانه ها، گل خانه ها، موتور خانه، کارواش، فضاهای بیرون از ساختمان و … سیستم مناسب برای لوله کشی و نصب لوله برق باید به گونه ای انتخاب گردد که تا حد امکان تحت تاثیر نم و رطوبت موجود در محیط قرار نگیرد و خللی در روند انجام کار و استفاده از دستگاه های الکتریکی ایجاد نشود. دقت داشته باشید که تشخیص این موضوع که در محیط های مرطوب و گرم استفاده از لوله کشی توکار بهتر است یا روکار، یکی از نکات بسیار مهمی است که باید مورد توجه نصابان قرار گیرد.
تاثیر شرایط محیطی بر انتخاب جنس لوله برق
همچنین چگونگی شرایط جوی و آب و هوایی در هر محیط می تواند بر روند نصب لوله برق و انتخاب نوع لوله های قابل استفاده نیز موثر باشد؛ چرا که هر متریالی با توجه به جنس و عناصر سازنده اش از ویژگی ها و محدودیت های خاصی برخوردار است؛ برای مثال در محیط های گرم و مرطوب می توان از لوله های فولادی و یا یو پی وی سی استفاده نمود و تمامی کابل ها نیز باید عایق بندی شده و دارای پوشش های پلاستیکی و ضد زنگ باشند. در هر مرحله ای از نصب لوله برق باید تمامی نکات مرتبط با عایق بندی، زنگ زدگی و خوردگی رعایت گردد تا از نفوذ رطوبت به درون لوله ها جلوگیری شود. شخص برقکار به منظور لوله کشی موظف است که به درجه ی حفاظت تمامی تجهیزات به کار رفته توجه داشته باشد. ( این درجه باید در محیط های مرطوب حداقل IP45 و در فضاهای نمناک حداقل IP44 باشد. )
نکات کلیدی نصب لوله برق
- به طور کلی در هر محیطی لازم است که تمامی سیم کشی ها در داخل لوله برق مخصوص قرار گیرند.
- در قسمت هایی که نیاز به ایجاد انشعابات می باشد باید از زانو برق های مخصوص و متناسب با نوع و جنس لوله ها استفاده گردد.
- برخی از سیستم های موجود در یک فضا نظیر ( برق رسانی به پریز های اضطراری و عمومی، فن کویل ها، آنتن مرکزی، تلفن و فاکس، در باز کن، تصویری مدار بسته، اطفای حریق، آسانسور و … ) لازم است که با لوله ها و اشنعابات جداگانه در داکت ها پیاده سازی شوند.
فروش انواع لوله برق
گروه تولیدی آیدین پلاستیک با تکیه بر داشن و تجربه ی چندین ساله ی خود در زمینه ی تولید و عرضه ی تجهیزات و اتصالات لوله کشی برق ساختمان آماده ی همکاری با اشخاص، شرکت ها و سازمان های مختلف می باشد. انواع لوله برق فلزی و پی وی سی، زانو برق، کلید و پریز و سایر ملزومات با استفاده از دستگاه های پیشرفته و مطابق با تکنولوژی های روز رایج در این خصوص تولید و به بازار مصرف ارائه می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر، آگاهی از قیمت ها و مشاوره در خصوص خرید انواع تجهیزات لوله کشی برق ساختمان و نصب لوله برق می توانید از طریق شماره های موجود در این وب سایت با ما تماس بگیرید.